Om oss

Redan 1997 började vi tillhandahålla skolhälsovård till skolor i Norrort. Idag arbetar vi med ett stort antal skolor i hela Storstockholmsområdet och har det medicinska ansvaret för tusentals elever.

Skolhälsovård via Skolhälsan

Skolhälsan SH AB, tillhandahåller sedan mitten av 1990-talet skolhälsovård till skolor i Storstockholmsområdet.  Vi arbetar med ett personligt bemötande och våra medarbetare har alltid ett högt engagemang och ett stort kundfokus, något som också ger oss ett stort engagemang för varje enskild elev och varje skola. Vi arbetar mycket preventivt för att i ett tidigt skede kunna förebygga och förhindra ohälsa hos barn och unga. Men vi remitterar också vidare till läkare och olika specialister då problem eller ohälsa uppstått. Våra kunder uppskattar vår tillgänglighet och flexibilitet.

ISO-certifierade, kvalitet, miljö och arbetsmiljö

På Skolhälsan värnar vi kvalitet och miljö, både för våra kunder och våra anställda. Vi är ISO-certifierade med avseende på kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Personuppgifter/GDPR

På Skolhälsan tar vi våra kunders och patienters integritet på största allvar och vi behandlar personuppgifter i enlighet med svensk lagstiftning och EU:s dataskyddsförordning.

Företagshälsovård till skolpersonal

För oss är det viktigt att inte bara eleverna mår bra utan även skolpersonalen. Genom vårt systerbolag Sollentunahälsan får därför alla våra skolkunder företagshälsovård till våra mest förmånliga priser.

 
Om Sollentunahälsan

På Sollentunahälsan finns specialistläkare och sjuksköterskor, beteendevetare samt psykologer. Vi har även arbetsmiljöspecialister inom ett brett område såsom rehabiliteringsexperter, personalvetare, ergonom, fysioterapeut, naprapat, massör, personlig tränare, kostrådgivare och skyddsingenjör. Vi har även personal som är utbildade instruktörer i hjärt- lungräddning (HLR) och första hjälpen. Läs mer på vår hemsida:

Vi på Skolhälsan

Skolläkare, skolsköterskor
Niklas Hjorth

Skolläkare

Inger Stenbacka

Verksamhetschef EMI Barnsjuksköterska

Emma Lanstad

Sjuksköterska

Emma Nodby

Sjuksköterska
HLR- och Första hjälpen-utbildare

Frida Wildeborn

Sjuksköterska

Mona Mantag

Sjuksköterska

Paula Fernandez Andåker

Distriktssköterska

Anna Hemberg

Distriktssköterska

Psykologer, kuratorer
Jelena Röshoff Qvarnström

Psykolog
Föreläsare

Åsa Träff

Psykolog

Tor Utne

Beteendevetare
Kurator, Föreläsare

Sofia Welander

Kurator

Administration / Ekonomi
Sofie Landgren

Enhetschef Skolhälsan
KMA

Ramona Alaverdi

Ekonomiansvarig

Christine Norström

Redovisningsekonom

Meliha Kasumović

Administratör

Elda Kasumović

Administrativ assistent

Ledning
Katarina Pereira dos Reis

VD

Philip Pereira dos Reis

Marknadschef
Personalchef